Big Mama në striptiz bar (Foto)

Pas ndërhyrjes kirurgjike që kishte kohët e fundit, këngëtarja Big Mama duket se e ka marrë veten dhe tani po vazhdon të frekuentojë edhe klubet e nat

Pas ndërhyrjes kirurgjike që kishte kohët e fundit, këngëtarja Big Mama duket se e ka marrë veten dhe tani po vazhdon të frekuentojë edhe klubet e natës.

Këngëtarja mbrëmë ishte një lokal nate të striptizit, ku vallëzojnë femrat gjysmë të veshura.
E këto momente nuk i ka pasur problem t’i shfaq këngëtarja në llogaritë personale në rrjetet sociale.

Ndryshe, Bigu ka kohë që nuk ka publikuar projekte të reja muzikore, por merret vesh se është duke punuar një të tillë. Vlen të theksojmë se këngëtarja kohët e fundit është përkushtuar në emisionin e saj televiziv ‘Mama’s trip’

COMMENTS