Bie Qeveria e Isa Mustafës, Kosova në zgjedhje

Bie Qeveria e Isa Mustafës, Kosova në zgjedhje

Haziri: Veprimtari Ilir Mustafa ambasador i Kosovës në Francë për dy dekada
David McAllister: Serbia t’i pranojë krimet e kryera në Kosovë

Kuvendi i Kosovës e ka mbështetur me 78 vota mocionin e opozitës për rrëzimin e Qeverisë së kryeministrit, Isa Mustafa.

Sipas vlerësimeve të fundit, presidenti do të duhej që qysh nesër në konsultim me partitë parlamentare të caktojë datën e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme.

Në diskutim janë datat 11 dhe 18 qershor.

COMMENTS