Bie nga kati i 9-të, vdes një person në Dardani (Foto)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në vendin e quajtur Kurriz në Prishtinë. Një person i gjinisë mashkullore i moshës pvrafërsisht 50 vjeçare ka rënë nga një ndërtesë e katit të 9 dhe ka vdekur menjëherë nga plagët e shkaktuara, raporton GazetaTribuna. Mësohet se policia është në vendngjarje dhe po hetohet për shkaqet.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në vendin e quajtur Kurriz në Prishtinë.

Një person i gjinisë mashkullore i moshës pvrafërsisht 50 vjeçare ka rënë nga një ndërtesë e katit të 9 dhe ka vdekur menjëherë nga plagët e shkaktuara, raporton GazetaTribuna.

Mësohet se policia është në vendngjarje dhe po hetohet për shkaqet.

COMMENTS