Beyonce ‘përvëluese’ në fotografitë e reja (Foto)

Beyonce ‘përvëluese’ në fotografitë e reja (Foto)

Beyonce së fundi ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj në rrjetin social ‘Instagram’. Ajo në këto fotografi shfaqet e veshur me fund ngjyrë hiri dhe bluzë të bardh. Shikoni se si duket ajo.

Beyonce së fundi ka postuar disa fotografi në llogarinë e saj në rrjetin social ‘Instagram’.

Ajo në këto fotografi shfaqet e veshur me fund ngjyrë hiri dhe bluzë të bardh.

Shikoni se si duket ajo.

COMMENTS