Beyonce ‘hiqet’ nga muzeu

Pas kritikave të shumta për ngjyrën e lëkurës statuja prej dylli e Beyonce është hequr nga muzeu Madame Tussauds në Nju Jork. New York Times shkrua

Pas kritikave të shumta për ngjyrën e lëkurës statuja prej dylli e Beyonce është hequr nga muzeu Madame Tussauds në Nju Jork.

New York Times shkruan se statuaj është hequr. Më vonë vetë muzeu në një deklaratë për shtyp në Entertainment Weekly thotë se statuja ‘po rregullohet’.

Versioni prej dylli i këngëtares që është bërë nënë e dy binjakëve prej pak më shumë se një muaji ka një lëkurë shumë të bardhë, komentojnë fansat e Beyonce.

Më herët kanë pasur ankesa për punimet e statujave të tyre prej dylli Mariah Carey, Taylor Swift, Kesha, Britney Spears, Lindsay Lohan dhe madje dhe Kate Hudson.

COMMENTS