Beyonce: Falemnderit president Obama dhe Zonja e Parë Michelle (Foto)

Këngëtarja që pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga njerëzit nëpër botë, Beyonce, ka falënderuar tashmë ish-Presidentin amerikan Barack Obama për të gjit

Këngëtarja që pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga njerëzit nëpër botë, Beyonce, ka falënderuar tashmë ish-Presidentin amerikan Barack Obama për të gjitha vitet e shërbimit të tij në krye të shtetit më të fuqishëm në botë.

Beyonce ka postuar në Instagram një fotografi të çiftit Barack dhe Michelle Obama, të cilët e kanë dhënë lamtumirën e tyre, duke lënë pas Donald Trump si President të SHBA-ve, dhe Melanie – Zonjën e Parë.

Fotografia në llogarinë zyrtare të Beyonces shfaq çiftin e lumtur në Shtëpinë e Bardhë, e nën të ka shkruar ‘Falemnderit’.

COMMENTS