Bella Hadid siç nuk e keni parë asnjëherë (Foto)

Bella Hadid siç nuk e keni parë asnjëherë  (Foto)

Bella Hadid dhe Hailey Baldwin janë dy mike shumë të afërta dhe dy seks-simbole në mënyrën e vet. Modelet e famshme amerikane po shijojnë së bashku pushime në Miami. Bella ishte ajo që ra në qendër të vëmendjes me format e saj mahnitëse të cilat ekspozoheshin në bikine mjaft provokative.

Bella Hadid dhe Hailey Baldwin janë dy mike shumë të afërta dhe dy seks-simbole në mënyrën e vet.

Modelet e famshme amerikane po shijojnë së bashku pushime në Miami.

Bella ishte ajo që ra në qendër të vëmendjes me format e saj mahnitëse të cilat ekspozoheshin në bikine mjaft provokative.

COMMENTS