Bëj kujdes Jourdan (Foto)

Bëj kujdes Jourdan (Foto)

Ajo ishte pjesë e listës së modeleve me të ardhura të larta të 'Forbes' në vitin 2014 dhe jo më kot. Edhe pse kohët e fundit daljes e saj në publik

Ajo ishte pjesë e listës së modeleve me të ardhura të larta të ‘Forbes’ në vitin 2014 dhe jo më kot.

Edhe pse kohët e fundit daljes e saj në publik nuk kanë qenë të shpeshta, kur Jourdan Dunn fotografohet, menjëherë ajo përfundon në faqet e mediave rozë.

Por këtë herë, modelja 27-vjeçare britanike duket se ka rrezikuar shumë me veshjen e saj.

Jourdan Dunn është fotografuar së fundmi në Londër, por me veshjen e saj të shkurtër ka rrezikuar të zbulojë shumë teksa ishte duke zbritur nga një makinë.

COMMENTS