Bebi pushon së qari në pak sekonda (Video)

Bebi pushon së qari në pak sekonda (Video)

Zbardhja e dhëmbëve përmes telefonit (Video)
Kendall Jenner ‘dështon’, ajo nuk di t’i japë biçikletës

Daniel Eisenman ka shpërndarë një video për ndjekësit e tij me një truk për të pushuar së qari vajzën e tij të porsalindur në vetëm pak sekonda.

Eisenman ishte në mes të lidhje direkte në Facebook kur vogëlushja Divina ka nisur të qajë me të madhe. Ai pushoi së foluri, fiksoi vajzën në sy dhe bëri një ‘Om’, mantra e budizmit tibetian.

COMMENTS