Bebe Rexhës gati t’i shpërthej gjoksi, vishet ngushtë me ngjyrat e flamurit të Kosovës

Këngëtarja shqiptare me fame botërore, Bebe Rexha kohëve të fundit po qëndron fort aktive në rrjete sociale. E në pothuajse secilen paraqitje ajo

Këngëtarja shqiptare me fame botërore, Bebe Rexha kohëve të fundit po qëndron fort aktive në rrjete sociale.

E në pothuajse secilen paraqitje ajo në fokus të veçantë i vë gjoksin dhe të pasmet.

Në një të fundit ku shihet e veshur me ngjyrat e flamurit të Kosovës, verdh dhe kaltërt ajo në fokus të veçantë sërish e ka pasur trupin, sidomos gjoksin i cili gati sa nuk po i shpërthen nga veshja e ngushtë.

Kujtojmë se ajo asnjëherë nuk i ka harruar vlerat shqiptare ani pse karrierën e saj po e vazhdon jashtë vendlindjes.

COMMENTS