Bebe Rexha ka disa fjalë për Encën (Video)

Bebe Rexha ka disa fjalë për Encën (Video)

Bebe Rexha ditën e djeshme kishte ndarë një kohë nga koha e ngarkuar e saj për të bashkëbiseduar me fansat. Por nuk ishin vetëm fansat që e komentu

Bebe Rexha ditën e djeshme kishte ndarë një kohë nga koha e ngarkuar e saj për të bashkëbiseduar me fansat.

Por nuk ishin vetëm fansat që e komentuan Beben por ishte edhe Enca, këngëtarja e njohur shqiptare që bëri një gjë të tillë. Bebe shihej shumë e thjeshtë sikur çdo vajzë në përditshmërinë e saj, veshur me një bluzë të thjeshtë dhe pa grim.

Enca e komplimetoj duke i thënë se duket më mirë se çdo vajzë tjetër. Kurse Bebe ia kthehu duke ia lavdëruar pamjen dhe muzikën Encës.

COMMENTS