Bashkëshortja e Elvisit Presleyt, Priscilla duket si 40-vjeçare (Foto)

Bashkëshortja e Elvisit Presleyt, Priscilla duket si 40-vjeçare (Foto)

Priscilla Presley është bërë kohët e fundit temë e mediave shkaku i dukjes së saj tepër të re ani pse ajo i ka 72 vjet. Epo, është rinuar artif

Priscilla Presley është bërë kohët e fundit temë e mediave shkaku i dukjes së saj tepër të re ani pse ajo i ka 72 vjet.

Epo, është rinuar artificialisht dhe asnjë kritikë nuk e shqetëson. Ajo e pranon hapur se çfarë ka ndodhur me pamjen e saj.

Bukuria, të cilën ata e kishin zili në moshën e hershme dhe me këtë arriti të joshte Elvis Presleyn në moshën 14 vjeçare, sot lë përshtypje ndryshe.

Ajo është viktimë e mjekut argjentinas, Serrano, i cili në trupin e saj ka injektuar botoks të përzier me një lëngë që në Argjentinë përdoret për lyerjen e pjesëve të automobilave.

Ndryshe, Priscilla gjatë rinisë është angazhuar në modelim dhe aktrim, ku luajti në serinë dikur popullore ‘Dallas’ dhe filmin, ‘Naked Gun’.

Plakjen askush nuk mund ta ndal pasi që vjetët e njerëzve nuk mund të hekurosen dhe të palosen sikur nuk ka ndodhur asgjë në jetë.

COMMENTS