Bariun e zë gjumi, delet dalin për ‘shëtitje’ në rrugë (Video)

Mësoni këto taktika magjike dhe mahnitni shokët tuaj (Video)
Gjatë transmetimit live prezantuesi i motit shfaqet para ekraneve duke mbajtur kokën e tij në dorë, shikuesit habiten (Video)

Afro 1 mijë dele kanë ikur nga vendi ku kullotnin, për të dalë nëpër në një rrugë magjistrale në Spanjë, sepse bariun e ka zënë gjumi.

Delet e kanë gjetur një rrugëdalje dhe janë nisur nga periferia në drejtim të qytetit Huesca, duke e bllokuar lëvizjen e veturave.

Policia që ka dalë në vendin e ngjarjes dhe me shumë vështirësi ia dolën t’i largojnë nga rruga.

Për 45 minuta me radhë, policët kanë bërë kujdestari ndaj kafshëve të fermës, derisa ka ardhur pronari që t’i kthejë prapa.

COMMENTS