Bari pa kamarierë (Video)

Në vend të kamerierit, kafetë në Café X i bën dhe i shërben roboti. Kafeja porositet përmes një aplikacioni të veçantë, dhe nuk ka nevojë për pritje.

Në vend të kamerierit, kafetë në Café X i bën dhe i shërben roboti. Kafeja porositet përmes një aplikacioni të veçantë, dhe nuk ka nevojë për pritje.

Duke shikuar për disa vite kamerierët të cilët punojnë dhe shërbejnë kafe, Henry Hugh ka vendosur që për punët që përfshijnë detyra të shumta të përsëritura, mund t’i bëjnë robotët. Menjëherë filloi punën për realizimin e idesë së një kafe bari, në të cilën, në vend të kamerierit, kafetë mund të bëhen nga robotët dhe prandaj hoq dorë nga fakulteti, e shiti makinën dhe mblodhi para nga familja, ndërsa këtë ide e mbështetën disa investitorë.

COMMENTS