Banorja mbeti shtatzënë në ‘Big Brother’? (Foto)

Një shtatëzani në Big Brother… Cili nga çiftet jep lajmin e gëzuar…? Në krevat, Donaldi dhe Elisona diskutojnë dhe bëjnë batuta me njëri-tjetrin dh

Një shtatëzani në Big Brother… Cili nga çiftet jep lajmin e gëzuar…?

Në krevat, Donaldi dhe Elisona diskutojnë dhe bëjnë batuta me njëri-tjetrin dhe këtyre batutave u bashkohet edhe ‘komshiu’ Olsi.

Olsi i i thotë Elisonës se ‘do t’i lërë granatën në dorë’, ndërsa Elisona i drejtohet Donaldit me një deklaratë të fortë.

‘Donald, më ke lënë shtatzënë’, i thotë ajo.

‘Çfarë thua moj?! Unë jam steril!’, i përgjigjet ai.

Më pas, Olsi pyet Elisonën nëse e pëlqen Donaldin pa mjekër. Ajo i thotë ‘jo’ dhe Donaldi shpjegon pse.

‘Se dukem si konviktor, prandaj’, shton ai, duke iu rikthyer bisedës së mëparshme.

‘Dobësohu pra, lopë!’, i thotë ai Elisonës me shaka dhe më pas çifti puthet e përqafohet.

COMMENTS