Bananet e kuqe, fruti i panjohur nga shqiptarët (Video)

Bananja e kuqe rritet në Amerikën e Jugut dhe në Azi dhe është një nga varietetet më të shijshme të bananes, e njohur me emrat e përbashkëta ‘Nendran dhe Ethakai’. Ajo ka një pamje të mrekullueshme për shkak të ngjyrës së kuqe të lëkurës.

Bananja e kuqe rritet në Amerikën e Jugut dhe në Azi dhe është një nga varietetet më të shijshme të bananes, e njohur me emrat e përbashkëta ‘Nendran dhe Ethakai’.

Ajo ka një pamje të mrekullueshme për shkak të ngjyrës së kuqe të lëkurës.

COMMENTS