‘Badovci’, 5 të dënuar me 47 vjet burg

‘Badovci’, 5 të dënuar me 47 vjet burg

Thaçi: Të ndihemi krenarë sepse botës i dhamë dy figura të mëdha, Skënderbeun dhe Shën Terezën
Rritet sërish çmimi i cigareve në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë, ka shpallur fajtorë pesë të akuzuarit e rastit të njohur si ‘Badovci’ të dyshuar për përgatitje të veprave terroriste.

Sipas këtij vendimi, Besnik Latifi është dënuar me 13 vjet burg, Gazmend Haliti me 12, Milazim Haxhiaj me 10 vjet e 3 muaj, Enis Latifi me 8 vjet burg dhe Fehmi Musa me 4 vjet.

Ata donin ta bënin një xhirim, e më pas ta publikonin në internet që të dëshmojnë para botës shtrirjen ‘IS’ në Republikën e Kosovës.

COMMENTS