Baboo Darabuka & Dj Benity vijnë me “Vallja e Rugovës” (Premierë/Video)

Pas "Dheze Dheze", bashkëpunimit të tyre me këngëtaren Big Mama, një këngë që u pëlqye dhe u mirëprit mjaft mirë nga adhuruesitë e tyre, tani Baboo Da

Pas “Dheze Dheze”, bashkëpunimit të tyre me këngëtaren Big Mama, një këngë që u pëlqye dhe u mirëprit mjaft mirë nga adhuruesitë e tyre, tani Baboo Darabukaa dhe DJ Benity po vijnë me një projektë të ri “Vallja e Rugovës (remake)”.

Premiera e këtij përpunimi që është realizuar në studion e Kushtrim Hajrullahut, sapo u publikua në kuadër të programit për festat e fundvitit ‘Gëzuar 2017’ nga ZICO TV.

COMMENTS