Babai frikacak ik nga topi, por e pëson vogëlushi i tij (Video)

Ky baba mund të ndjehet në faj pas një aksidenti fatkeq, por pa pasoja. Ai i kishte marrë fëmijët e tij për të parë një ndeshje kriketi, por ndodhi aj

Ky baba mund të ndjehet në faj pas një aksidenti fatkeq, por pa pasoja. Ai i kishte marrë fëmijët e tij për të parë një ndeshje kriketi, por ndodhi ajo që nuk pritej.

Në ndeshjen e Kupës Matador mes Victoria dhe South Australia në ëACA këtë javë, babai shkoi të kapte topin nga gjuajtja e një prej lojtarëve.

Mirëpo kur topi i afrohet ai trembet dhe shmanget por pa vënë re se fëmija e tij ishte prapa. Topi u përplas në tokë dhe më pas goditi fytyrën e fëmijës.

COMMENTS