‘Babagjyshi’ kapet në Holandë

‘Babagjyshi’ kapet në Holandë

Interpol Haga ka bërë arrestimin provizor me qëllim ekstradimin drejt vendit tonë të Fatmir Pjetrit, 31-vjeçari nga Puka, i dyshuar si anëtar i bandës

Interpol Haga ka bërë arrestimin provizor me qëllim ekstradimin drejt vendit tonë të Fatmir Pjetrit, 31-vjeçari nga Puka, i dyshuar si anëtar i bandës së ‘Babagjyshëve’.

‘Ky shtetas është shpallur në kërkim ndërkombëtar pasi Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda, me Vendim Nr.559, datë 19.12.2014, ka caktuar masën e sigurisë ‘Arrest në burg’ për kryerjen e veprave penale të ‘Vjedhjes me armë’, ‘Krijimit të grupit të strukturuar kriminal’ dhe ‘Kryerjes së veprave penale nga grupi I strukturuar kriminal’, thuhet në njoftimin zyrtar të policisë së Shtetit.

COMMENTS