Avioni i vogël luftarak, merr me vete asfaltin (Video)

Avioni i vogël luftarak, merr me vete asfaltin (Video)

E keni ditur gabim! Ja pse shërben sirtari poshtë furrës së shporetit
Demi më i madh që keni parë ndonjëherë (Foto)

Gjatë fazës së ngritjes në fluturim një avion i vogël luftarak britanik, i kohës së Luftës së Dytë Botërore ka sjell mjaft probleme në pistë.

Piloti nuk e vuri re se ishte duke shkulur asfaltin në momentin kur po merrte vrull për të fluturuar, duke vazhduar rrugën e tij dhe u ngrit pa probleme.

COMMENTS