Avionët francezë nisen për në Siri (Video)

Avionët francezë nisen për në Siri  (Video)

Video ka ardhur nga Pallati presidencial i Macron, ku poshtë videos shkruan se 'presidenti francez dha sonte urdhër për bombardimeve të caqeve të armë

Video ka ardhur nga Pallati presidencial i Macron, ku poshtë videos shkruan se ‘presidenti francez dha sonte urdhër për bombardimeve të caqeve të armëve kimike në Siri’. Kujtojmë që në orën 3 të natës, SHBA bashkë me Britaninë dhe Francën ka dhënë urdhër për të bombarduar Sirinë për shkak se një javë më parë ky shtet vrau me armë kimike më shumë se 75 njerëz dhe helmuar disa të tjerë.

Video ka ardhur nga Pallati presidencial i Macron, ku poshtë videos shkruan se ‘presidenti francez dha sonte urdhër për bombardimeve të caqeve të armëve kimike në Siri’.

Kujtojmë që në orën 3 të natës, SHBA bashkë me Britaninë dhe Francën ka dhënë urdhër për të bombarduar Sirinë për shkak se një javë më parë ky shtet vrau me armë kimike më shumë se 75 njerëz dhe helmuar disa të tjerë./GazetaExpress/

COMMENTS