Autobusi më luksoz në botë, më i mirë se një shtëpi (Video)

Autobusi më luksoz në botë, më i mirë se një shtëpi (Video)

Kanchana Kaetkaew me akrepë që i mbulojnë fytyrën (Video)
Çifti që për 37 vjet martesë vishen njëjtë çdo ditë (Video)

Kjo shtëpi-autobus prej 1.9 milionë dollarësh është konsideruar si autobusi më i mirë në botë për kamping, falë një bagazhi të fshehtë me hapësirë për një super makinë.

Autobusi Volkner Mobil Performance është si një pallat 12 metra i gjatë me rrota, i cili ofron një luksozitet të plotë.

Ai përmban një ‘bagazh’ sekret mes rrotave të përparme dhe të pasme, projektuar të strehojë një makinë sportive si Ferrari, apo Lamborgini.

COMMENTS