Autobusi i mençur (Video)

Autobusi i mençur (Video)

Përditësimet e Windows 10 mund të shtyhen (Video)
Samsung apelon që t’i fikni telefonat ‘Galaxy Note 7’

Ju prezantojmë autobusin elektrik, të cilit i duhen vetëm 15 sekonda për mbushje.

Quhet ‘Tosa’ ndërsa ka revolucionarizuar transportin në Gjenevë të Zvicrës, raporton zico.tv

Pasagjerët mund të hyjnë dhe dalin nga aty, derisa autobusi i mençur mbushet me energji.

600 kilovolt rrymë i duhen deri në destinacionin e caktuar të ndaljes.

Autobusi ‘Tosa’ kursen 1 mijë ton dioksid karboni për një vit, duke ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së pastër të ajrit.

COMMENTS