Autobusët e parë të Prishtinës mbërrijnë në kryeqytet (Foto)

Autobusët e parë të Prishtinës mbërrijnë në kryeqytet (Foto)

Deputeti i LSDM-së publikon foton: Kjo bishë terroriste sulmoi Ziadin Selën (Foto)
Sot ndodh ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën

15 autobusët e parë të destinuar për transportin publik në Prishtinë, kanë mbërritur në kryeqytet.

Autobusët e rinj të Trafikut Urban do të fillojnë operimin që nga janari i vitit 2017.
15 autobusë tjerë do të vijnë në javën e tretë të janarit ndërsa 21 autobusë tjerë do të mbërrijnë në Prishtinë në marsin e vitit të ardhshëm.

Autobusët e rinj të Prishtinës do të kenë GPS dhe do të dihet saktësisht vendndodhja e tyre.

COMMENTS