Aty ku s’guxon të kalosh, ura e dytë më e lartë në Amerikë (Video)

Aty ku s’guxon të kalosh, ura e dytë më e lartë në Amerikë (Video)

Pothuajse 350 metra mbi lumin Skokomish gjendet ura Vance Creek, ura e dytë më e lartë e ngritur në Amerikë. Nuk ka shina dhe nuk ka rrjeta sigurie, druri është i prishur dhe siguri nuk ka pothuajse fare. Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

Pothuajse 350 metra mbi lumin Skokomish gjendet ura Vance Creek, ura e dytë më e lartë e ngritur në Amerikë.
Nuk ka shina dhe nuk ka rrjeta sigurie, druri është i prishur dhe siguri nuk ka pothuajse fare.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS