Askush nuk e ka njoftuar, por iPhone me një tastierë sekrete

Apple ka dizajnuar një tastierë për përdorim që askush nuk e ka zbuluar deri më tani. Zbulimi është bërë nga Steve Troughton Smith i cili e ka shfa

Apple ka dizajnuar një tastierë për përdorim që askush nuk e ka zbuluar deri më tani.

Zbulimi është bërë nga Steve Troughton Smith i cili e ka shfaqur këtë tipar në llogarinë e tij në Twitter.

Sipas Smith, tastiera është pjesë e iOS që prej lansimit të iOS 8 dhe askush nuk e ka ditur këtë deri më tani.

Tastiera është gjetur në Apple Xcode dhe është e përshtatshme për kohët kur njëra prej duarve tuaja është e lënduar apo e mpirë.

Tastiera e re mund të përdoret në anën e majtë dhe në të djathtën.

COMMENTS