Arya Somantri, vetëm 10 vjeç, por peshon 190 kilogramë (Video)

Arya Somantri, vetëm 10 vjeç, por peshon 190 kilogramë (Video)

Hotelet më të mira të vitit 2017 (Video)
Foto sa 1000 fjalë

Obeziteti është bërë një prej problemeve më të mëdha të ditëve të sotme në botë dhe moshat e reja janë atë që po goditen çdo ditë e më shumë.

Arya Somantri është vetëm 10 vjeç, por ai ka arritur një peshë pak më shumë se 190 kilogramë. Prindërit e tij thonë se ai konsumonte 5 vakte në ditë me ushqim të bollshëm dhe sërish thoshte se kishte ende uri.

COMMENTS