Arsyja pse Redon Makashi u largua nga grupi ARB në fillim të viteve’90 (Foto)

Këngëtari Redon Makoshi, ka treguar arsyjen e largimit nga grupi, Makashi tha se pas përfundimit të koncertit, Bleardi bashkë me djemtë e tjerë të gru

Këngëtari Redon Makoshi, ka treguar arsyjen e largimit nga grupi, Makashi tha se pas përfundimit të koncertit, Bleardi bashkë me djemtë e tjerë të grupit kishin shkuar herët në shtëpi, ndërsa ai kishe shkuar më pas.

“Kur shkova në shtëpi i dëgjova që flisnin për mua dhe emri im lakohej shpeshherë. Akoma s’e kam kuptuar pse. Bledi ishte në rregull, por ata të tjerët ishin më tërci-mërci”, tha Redoni duke shtuar se akoma s’e ka kuptuar pse flisnin keq për të.

REDONI-1

COMMENTS