‘Arsyet për të votuar Demokratët: Guida gjithpërfshirëse’, nga librat më të shitur në SHBA (Video)

Një nga librat më shitur në Amerikë gjatë këtij muaji, është libri ‘Arsyet për të votuar Demokratët: Guida Gjithpërfshirëse’ e autorit Michael Knowles. Çuditërisht, përveç autobiografisë së autorit, numrit të faqeve dhe titujve nëpër kapituj, libri është i zbrazët. Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga Edona Memini.

Një nga librat më shitur në Amerikë gjatë këtij muaji, është libri ‘Arsyet për të votuar Demokratët: Guida Gjithpërfshirëse’ e autorit Michael Knowles.

Çuditërisht, përveç autobiografisë së autorit, numrit të faqeve dhe titujve nëpër kapituj, libri është i zbrazët.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga Edona Memini.

COMMENTS