Arsyeja pse Zanfina lë përfundimisht muzikën

Arsyeja pse Zanfina lë përfundimisht muzikën

Këngëtarja Zanfina Ismajli lë muzikën për të vazhduar me profesionin të cilin ka studiuar. Sigurisht asnjë nuk do ta kishim menduar se ‘Sje ai mo’ do të ishte projekti i fundit që Zanfina do të sillte në tregun muzikor. Por tani e tutje, atë do ta njohim si juriste dhe atë një juriste shumë seksi.

Këngëtarja Zanfina Ismajli lë muzikën për të vazhduar me profesionin të cilin ka studiuar.

Sigurisht asnjë nuk do ta kishim menduar se ‘Sje ai mo’ do të ishte projekti i fundit që Zanfina do të sillte në tregun muzikor.

Por tani e tutje, atë do ta njohim si juriste dhe atë një juriste shumë seksi.

COMMENTS