Arrestohet një ‘haker’ në Gjilan

Gjatë ditës së enjte në fshatin Shillovë të Gjilanit, autoritetet kanë arrestuar një mashkull të dyshuar për krime kompjuterike. Sipas policisë, nga i dyshuari janë konfiskuar disa pajisje kompjuterike, dy telefona dhe dy llap-top. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Gjatë ditës së enjte në fshatin Shillovë të Gjilanit, autoritetet kanë arrestuar një mashkull të dyshuar për krime kompjuterike.

Sipas policisë, nga i dyshuari janë konfiskuar disa pajisje kompjuterike, dy telefona dhe dy llap-top.

Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

COMMENTS