Arrestohet drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit

Arrestohet drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit

Vlora Çitaku i del në mbrojtje Haradinajt pas kërcënimit të Erdoganit
Hoxhaj: Edhe lista Serbe do ta votojë Demarkacionin, seanca këtë javë

Valon Shefkiu, drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, është arrestuar para disa orëve dhe është ndaluar për 48 orë në Polici.
Arrestimin e Shefkiut e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Gjilanit, Shaban Azizi.

‘Po, personi për të cilin keni pyetur është arrestuar dhe është ndaluar për 48 orë’, tha Azizi për Kallxo.com.

Zëdhënësi nuk ka treguar arsyen e arrestimit të drejtorit Shefkiu, por Kallxo.com merr vesh se ai ka pasur një mosmarrëveshje me gazetarin Musa Sabedini, pasi portali i këtij të fundit ka shkruar në lidhje me kthimin në rigjykim të lëndës së Valon Shefkiut, i akuzuar për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar, duke e aprovuar kështu kërkesën e Prokurorisë së Gjilanit.

COMMENTS