Arrestohen tre meshkuj dhe një femër për prostitucion në Vushtrri

Policia raporton se ka arrestuar katër persona të dyshimtë, një femër dhe tre meshkuj pasi që kanë kryer veprën penale, prostitucion. Rasti ka në rrugën ‘Dëshmorët e Kombit’ në Vushtrri. Të dyshuarit pas intervisitimit janë liruar dhe rasti vazhdon në procedurë të rregullt.

Policia raporton se ka arrestuar katër persona të dyshimtë, një femër dhe tre meshkuj pasi që kanë kryer veprën penale, prostitucion.

Rasti ka në rrugën ‘Dëshmorët e Kombit’ në Vushtrri.

Të dyshuarit pas intervisitimit janë liruar dhe rasti vazhdon në procedurë të rregullt.

COMMENTS