Arrestohen dy të mitur në Gjilan, vodhën pajisje muzikore

Arrestohen dy të mitur në Gjilan, vodhën pajisje muzikore

KQZ thotë se gaboi në futjen e të dhënave në dy vendvotime, diferenca bie në 237 vota
Mehmet Kraja: Kosova ka nevojë për më shumë idealizëm (Video)

Në lagjen ‘Dardania’ në Gjilan, dje policia ka arrestuar dy të mitur për vjedhje.

Siç thuhet në raportin policor, ata kishin vjedhur pajisje muzikore nga një person, për çka më pas u identifikuan dhe u arrestuan.

Policia njofton se me urdhër të prokurorit pasi janë intervistuar ata janë dërguar në mbajtje ndërsa pajisjet muzikore i janë kthyet pronarit.

COMMENTS