Aroma e ushqimit ju bën të shtoni peshë!

Aroma e ushqimit ju bën të shtoni peshë!

Aroma e ushqimit të shijshëm është një nga kënaqësitë e mëdha të jetës – veçanërisht kur jemi të uritur. Por a duhet të ketë ushqimi aromë aq

Aroma e ushqimit të shijshëm është një nga kënaqësitë e mëdha të jetës – veçanërisht kur jemi të uritur.

Por a duhet të ketë ushqimi aromë aq shumë sa që të jetë dhe një paralajmërim shëndetësor?

Një numër i madh i provave dëshmon se duhet dhe një gjë e tillë mund të sjellë shtimin e peshës.

Nuk është thjesht sepse kur ndjeni aromë ushqimi të shijshëm, instiktivisht ajo duket se shkakton ndryshime fiziologjike që i bëjnë disa njerëz të fitojnë peshë, njofton Klan Kosova.

Kështu rezulton raporti i një nga studimet më të fundit, në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley.

COMMENTS