Arkitektët për shoqërinë! (Video)

Arkitektët për shoqërinë! (Video)

Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe? (Video)
Dredhëza, fruti i cili ju mbron nga sëmundja e rëndë (Video)

Ata po punojnë për të zgjidhur krizën e refugjatëve

Këto shtëpi janë duke u krijuar nga arkitektët për të ndihmuar në zgjidhjen për krizën e refugjatëve.
Shtëpitë kanë një kosto të ulët dhe ndërtimi i tyre është i thjeshtë.

COMMENTS