Arkipelagu i njëmijë ishujve (Video)

Arkipelagu i njëmijë ishujve (Video)

Lindita Halimi publikon klipin e ‘World’, këngës përfaqësuese në Eurovision
Puthja franceze ‘s’lindi’ në Francë?!

Ky arkipelag përbëhet prej 1864 ishujve, që shtrihen në një gjatësi prej rreth 80 km, në lumin Saint Lawrence dhe pjesën veri-lindore të liqenit të Ontarios, që ndodhen në kufirin natyror ndërmjet Kanadasë dhe SHBA-ve.

COMMENTS