Ariu sulmon gjuetarin… (Video)

Richard Wesley nga Ontario, Kanada, kishte dalë për të praktikuar pasionin e tij, gjuetinë, por për pak ai mund të kishe humbur jetën. Ai u sulmua nga një ari dhe gjithçka u filmua e më pas video u bë virale.

Richard Wesley nga Ontario, Kanada, kishte dalë për të praktikuar pasionin e tij, gjuetinë, por për pak ai mund të kishe humbur jetën.

Ai u sulmua nga një ari dhe gjithçka u filmua e më pas video u bë virale.

COMMENTS