Ariu polar më i mërzitur në botë (Video)

Kjo video dëshmon që edhe kafshët mërziten e qajnë. Ky ari polar e vërteton këtë gjë. Ariu quhet Pizza, ka 3 vjet, dhe jeton në Kinë, ndërsa për shkak të gjendjes së tij është njohur si ariu më i mërzitur në botë, por nuk ‘tregon’ pse?!

Kjo video dëshmon që edhe kafshët mërziten e qajnë. Ky ari polar e vërteton këtë gjë.

Ariu quhet Pizza, ka 3 vjet, dhe jeton në Kinë, ndërsa për shkak të gjendjes së tij është njohur si ariu më i mërzitur në botë, por nuk ‘tregon’ pse?!

COMMENTS