Ardit Gjebrea mesazh Greqisë për dënimin e ushtarëve që bënë shqiponjën!

Ardit Gjebrea mesazh Greqisë për dënimin e ushtarëve që bënë shqiponjën!

Kidës i shfaqen të brendshmet në fotografinë e fundit (Foto)
Sa ndryshon Xhavit Avdyli nga vëllai i tij 2Ton? (Premierë/Video)

Lidhur me dënimin që Greqia i ka dhënë 7 ushtarëve që realizuan me duar simbolin e shqiponjës, Ardit Gjebrea ka reaguar dje në emisionin e tij ‘E diela Shqiptare’.

Ai është kundërpërgjigjur teksa në sfond kishte një këngë greke, përcjellë zico.tv

‘Njerëz le të jetojmë në paqe. Meqë ne dëgjojmë këngët greke, lërini edhe ata të bëjnë shqiponjën’ tha Gjebrea.

7 rekrutët janë dënuar me 60 ditë burg, aq sa është dhe dënimi maksimal që ka ligji grek për ushtrinë.

COMMENTS