Arbnora Ademaj e Granit Miftari bashkë në ZhurmaVMA12 (Foto & Video)

Është njëra nga vajzat më të bukura shqiptare. Ish - Miss Kosova, Arbnora Ademaj, ka qenë e ftuar në 'Zhurma Video Music Aëards 12', ndërsa bashkë me

Është njëra nga vajzat më të bukura shqiptare. Ish – Miss Kosova, Arbnora Ademaj, ka qenë e ftuar në ‘Zhurma Video Music Aëards 12’, ndërsa bashkë me gazetarin Maksim Gjokaj kanë ndarë çmimin ‘Diaspora’ të cilin e rrëmbeu Ari Blue, këngëtarja e re dhe e talentuar në skenën kosovare.

arbnora

arbnora-2

arbnora-3

Por jo me kaq, Arbnora në festën pas spektaklit është parë nën shoqërinë e këngëtarit Granit Miftari.
Siç duket mes tyre është një miqësi e pastërt dhe pa komplekse.

graniti2

graniti1

graniti-ne-zhurma-vma
Këngëtari e prezantuesi Granit Miftari ka qenë i shoqëruar nga producenti i tij Blerim Halili.

COMMENTS