Arbërie Zenuni – Ylli i radhës që po lind në muzikën botërore (Video)

Arbërie Zenuni – Ylli i radhës që po lind në muzikën botërore (Video)

Ka lindur dhe është rritur në Friburg të Zvicrës. Bëhet fjalë për këngëtaren Arbërie Zenuni, me prejardhje nga Kaçaniku. Me zërin e saj të fuqishëm e

Ka lindur dhe është rritur në Friburg të Zvicrës. Bëhet fjalë për këngëtaren Arbërie Zenuni, me prejardhje nga Kaçaniku. Me zërin e saj të fuqishëm e të veçantë, Abbie siç e njohin të gjithë, është ylli i radhës që po lind në muzikën botërore, shkruan zico.tv

Abbie ka lansuar së fundmi projektin e saj me videoklip. Me shumë kënaqësi ju ftojmë ta ndiqni materialin e përgatitur nga zico.tv

COMMENTS