Apple pëson rënie pas 15 viteve

Roboti i parë, pasi mori nënshtetësinë tani kërkon të bëjë fëmijë (Video)
BMW me serinë e 8-të do të fokusohet më shumë në veturat luksoze (Video)

Për herë të parë pas 15 vitesh, të ardhurat vjetore të kompanisë Apple kanë rënë.

Gjiganti teknologjik ka postuar shitjet në rënie për tremujorin e tretë në 45 milionë, 5% më pak se vitin e kaluar.

Kompania amerikane ka shitur 215.6 miliardë dollarë vlerë të telefonave iPhone, orëve, kompjuterëve dhe produkteve tjera brenda një viti deri më 24 shtator.

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Apple, Tim Cook ka thënë se ishte i tronditur me përgjigjen e konsumatorëve ndaj telefonit iPhone 7, veçanërisht në Kinë.

COMMENTS