Apostolova: Mos votoni për kandidatë të korruptuar

Ndërkombëtarët kanë filluar t’iu bëjnë thirrje qytetarëve të Kosovës që të votojnë në mënyrë demokratike. Shefja e Zyrës së BE-së Natalie Apostolov

Ndërkombëtarët kanë filluar t’iu bëjnë thirrje qytetarëve të Kosovës që të votojnë në mënyrë demokratike.

Shefja e Zyrës së BE-së Natalie Apostolova ka bërë thirrje që të mos lejojnë të tjerët të vendosin për të ardhmen e tyre, shkruan zico.tv

Ajo tha se përmes votës qytetarët të dielën mund të ndikojnë drejtpërsëdrejti në të ardhmen e Kosovës

“Të dielën mund të ndikoni drejtpërdrejti në të ardhmen e fëmijëve tuaj dilni e votoni demokracia ka të bëjë më këtë dilni e votoni sepse vota e secilit nga ju llogaritet. E drejta juaj për ti zgjedhur përfaqësuesit pa presion është demokracia qe ju prisni dhe meritoni.

Ajo tha se BE qëndron e bashkuar kundër kandidatëve të korruptuar.

“Dilni dhe votoni çdo votë ë ka peshën ë saj.. mos i leni të tjerët të votojnë për ju”

COMMENTS