Apel për ndihmë për Denisin, ai ka nevojë për ndihmën tonë (Video)

Apel për ndihmë për Denisin, ai ka nevojë për ndihmën tonë (Video)

Daka, Lumezi e Maxhuni e cilësojnë të qetë procesin e deritashëm zgjedhor
Phillips: Kosova kurrë nuk do të jetë nën kontrollin e Serbisë

23 vjeçari nga Komorani, Denis Gollubovci është duke vuajtur nga një sëmundje shumë e rëndë në tru. Ai ka nevojë që të dërgohet jashtë vendit për shërim mjekësor.

Denisi është një student i shkëlqyeshëm i arkitekturës, dhe ai ka nevojë më shumë se kurrë që t’a ndihmojmë të gjithë duke dërguar para në xhirollogarinë bankare në bankën Raiffeisen, siç shihet në videon e mëposhtme.

COMMENTS