Ao Nang, njihuni më perlën e Tajlandës (Video)

Ao Nang, njihuni më perlën e Tajlandës (Video)

Autizmi, përmbyllet muaji i vetdijësimit (Video)
Njihuni me personat që dikur kanë vuajtur nga mbipesha, kurse sot po habitin botën me linjat e tyre trupore (Foto)

Ao Nang është qyteti më i popullarizuar dhe më i frekuentuar në Tajlandë, që po lulëzon falë plazheve me rërë të bardhë dhe ujë të pastër e të ngrohtë.

Ao Nang ka gjithçka që mund të pritet nga një pushim në Tajlandë – rripa të gjatë rëre, shkëmbinj gëlqeror dhe vendpushime të shumta turistike.

Për më shumë ndiqeni storien e më poshtme:

COMMENTS