Ansambli ‘Shota’ me koncert festiv për ditën e Pavarësisë së Kosovës

Ansambli ‘Shota’ me koncert festiv për ditën e Pavarësisë së Kosovës

Shpat Deda dhe Arta Dobroshi rrëmbejnë çmim në BAFTA (Video)
Teatri ‘Oda’ nesër mbush 14 vjet

Për nder të 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Ansambli i Këngëve dhe Valleve ‘Shota’, do të sjellë një koncert të pasur me këngë e valle. Udhëheqës artistik i koncertit do të jetë Ylber Asllanaj.

Koncerti Festiv do të mbahet në sallën e Teatrit Kombëtar të Kosovës, me datë 17 Shkurt dhe fillon në ora 20:15. Programin e koncertit mund ta shikoni në vijim.

COMMENTS