‘Anonymous’: Lufta e Tretë Botërore është e pashmangshme (Video)

Situata dhe konfliktet botërore kanë marrë papritmas një pamje alarmante, kjo për shkak të rritjes së tensioneve midis Rusisë dhe Amerikës, ndërkohë q

Situata dhe konfliktet botërore kanë marrë papritmas një pamje alarmante, kjo për shkak të rritjes së tensioneve midis Rusisë dhe Amerikës, ndërkohë që përplasen në Siri, shkruan ‘The Independent’.

Kësaj situate i janë përgjigjur edhe hakerat me famë botërore tashmë, ‘Anonymous’ të cilët janë vënë kundër qeverive botërore duke i fajësuar si shkaktarët e kësaj situate. Ata kanë postuar një seri videosh mbi raportet e lajmeve alarmante dhe kanë sugjeruar se Lufta e Tretë Botërore është e pashmangshme’.

Anonymous saktëson se lufta është e vështirë për tu shmangur sepse ‘Kur ke një qeveri që operon pa kufij, kur ke një qeveri që vë në gadishmëri policinë, një qeveri që i sheh njerëzit si armiq, kur ke një qeveri që ju mashtron’.

Por, mos mendoni për bunkerët ku do fshiheni ende.

‘Anonymus’ duke iu referuar një raporti të ‘Anon HQ’ deklaron se SHBA-ja beson se lufta është e pashmangshme por hakerat sqarojnë se situata nuk është aq alarmante sa duket.

‘Është e vërtetë, lufta është e pashmangshme por kjo nuk do të thotë se lufta bërthamore është gati të fillojë tani, edhe pse qeverite po e planifikojnë’.

COMMENTS