‘Andrra’ e Kidës

Këngëtarja e njohur Kida, së shpejti do e sjellë projektin e ri muzikor. Në një foto të postuar në rrjetin social instagram, Kida ka treguar se kënga e radhës mbanë titullin ‘Andërr’ dhe brenda një kohe të shkurtër do të lansohet në treg.

Këngëtarja e njohur Kida, së shpejti do e sjellë projektin e ri muzikor.

Në një foto të postuar në rrjetin social instagram, Kida ka treguar se kënga e radhës mbanë titullin ‘Andërr’ dhe brenda një kohe të shkurtër do të lansohet në treg.

COMMENTS